svar på kommentar

”Får du betalt för att rida och tävla andras hästar som är till salu eller hur går det till?”

svar: Jag har olika bestämt med olika ägare hur det går till oavsett om hästen är tillsalu eller inte. Det mesta beror ju på i vilket syfte som jag rider och vilken utsträckning. Är det för min skull eller är det för deras skull? Vad får jag utav ridningen och vad får dom utav det? Jag har haft väldigt olika bestämt och många gånger räcker det för mig att jag inte har några egna utlägg för hästen, för jag tycker att alla hästar jag rider bidrar till min utveckling och det är i det stora hela guld värt.

Hästarna som jag har hemma ”som mina egna” betalar jag för eftersom jag har valt att ha dom och för att jag då i större utsträckning kan lägga upp ridning, träning och tävling. Hästar som är tillsalu är det då som sagt olika med eftersom jag då vet att hästen kommer att säljas en dag. Det är något vi bestämmer tillsammans med ägarna för att komma fram till vad som passar oss båda så det ser som sagt väldigt olika ut med betalning.

12
Skärmavbild 2016-06-25 kl. 23.21.12

En liten inflik här under eftersom det passade till inlägget:
Ser ni fliken under menyn, den nya fliken. Där kommer jag att uppdatera med hästar som är tillsalu här i närheten som jag tycker att ni ska kika på om ni letar efter häst. För tillfället ligger fyra hästar där. Tänkte även fylla på med saker som är tillsalu då jag har en del som jag skulle behöva bli av med så småning om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s