A goal without a plan is just a wish

Känner mig så motiverad att träna ännu mer för att kunna bli ännu bättre. Jag vill ha fler timmar i sadeln bara för att på riktigt få in känslan om hur det ska kännas. För saker kan alltid förbättras men det är när man på egen hand hittar någonting som fungerar som poletten trillar ner på riktigt.

All hjälp jag får är ovärderlig och den är jag otroligt tacksam över men jag tycker också att jag blir bättre och bättre på att reflektera över min egen ridning, reflektera över hur det som jag gör påverkar hästen. Senast som jag upptäckte häromdagen är att jag ridit med ett hål längre läder på min vänstersida, på den sidan där jag är ”kortare” sedan tidigare. Det har i sin tur gjort att sadeln hamnat lite åt höger när jag försökt trampa läderna jämt och det gör att jag ramlat utåt i vänstervarv för att jag inte kunnat sitta mitt uppepå i sadeln. En sådan enkel sak gör stor skillnad när man väl är medveten om problemet.

Jag har inga större mål att sträva emot just nu, utan det mesta ingår i en lagd plan. Jag vet nästan helt vilka tävlingar jag ska åka på i sommar och höst beroende på vilka hästar jag kommer att ha. Men eftersom det mesta styrs av hästmaterialet så får jag fortsätta att jobba med mig själv och se hur jag kan göra det bästa med det som jag har.

Det är aldrig fel att drömma men drömmen är bara en avlägsen plats. Sträcken från den punkt du är på nu och dit man vill är planeringen och struktureringen. Har man både en dröm och en plan så är målet satt och vägen dit blir helt plötsligt realistisk. 

430

Den 12 maj bestämde vi att jag skulle prova kvala Grå till ungponny SM, han hade då aldrig startat LB. Den 12 juni är han färdig-kvalad på tre starter i LB och hade då också satt sina två första nollor i LC. Så himla roligt att jag fick prova göra det och framförallt jätteroligt att det faktiskt gick så lätt som det gjorde. Är så glad att jag får rida så fina hästar!♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s