Inspiration på hög nivå

Jag har blivit helt frälst i Linas blogg som jag började läsa för inte allt så länge sedan. Förutom den bra uppdateringen så gillar jag att det alltid finns någon slags positiv anda som genomsyrar alla inlägg som skrivs. Tänk om man själv kunde vara så positiv i alla lägen. Jag blir så imponerad av allt arbete som hon lägger ner och framförallt av all energi hon lägger på att planera och rodda runt hela sin satsning.

Jag älskar att läsa bloggar som drivs med ett positivt tänk och med en känsla som förmedlar att glädjen till sporten alltid måste komma i första hand. För det är lite min grundinställning till varför jag valt att hålla på med hästar, för att jag i grund och botten tycker att de är fantastiska djur oavsett hur vi presterar inne på banan och oavsett vilken nivå man väljer att befinna sig på.

Jag har ett par bloggar som jag följer just för att jag alltid lämnar bloggen med mer motivation och inspiration till att utveckla mig själv. Samtidigt tycker jag att det är fantastiskt hur det finns personer som vågar dela med sig utav det helvete som livet ibland kan vara. När man ärligt och rakt kan lägga fakta på bordet och förmedla det som man känner utan att på något sätt utlämna sig själv. Det handlar inte om att gnälla eller beklaga sig när det inte går bra utan att enkelt och sakligt kunna berätta att saker inte alltid blir som vi tänkt oss. Jag uppskattar igenkänningsfaktorn.

52

På något sätt så väljer många att nischa sina bloggar till antingen eller, men jag har valt att  inte göra det eftersom saker förändras så snabbt. Jag skulle kunna skriva om allt det bra som händer mig och hästar, skriva om de ridpass som bara fungerar. Klippa i filmer så att det som inte fungerar tas bort. Jag skulle kunna hålla mig till det som enbart klingar positivt i allas öron men alltid trampar det någon på tårna. Istället väljer jag att skriva om både det ena och det andra. Skriva om saker som gjort mig otroligt ledsen men också om saker som bidragit till en enorm glädje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s