snart ny dag

Ibland får man stå för sina egna misstag när hästen gör det man ber om. Vi gjorde en LC där jag för första gången red på och red för placering och slutade tvåa i den klassen. Laddar om för LB där vi fortsätter att rida för nollan. Felfri på hinder men så glömmer man banan och missar hinder nummer sju, så då var det bara att lägga volt och ta om. 4 fel för volten och 2 för tid så 6fel fick vi med oss där. Men så kan det bli.

Nu är planen att jobba vidare med försäljningen av Adde, jobba på att få ihop galoppen och få lite mer styrka i honom. Sedan är tanken att han ska debutera LA om några veckor. Spännande men hoppas såklart vi hittar rätt familj så snabbt som möjligt som kan lägga all sin tid på att utveckla honom vidare.

Hemma i stallet innan 23.00 tiden och nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det mer häst som väntar. Bara att ladda om till fälttävlan på lördag, kanske är dags att kika på dressyrprogrammet?

9281
Foto: Milla Fager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s