Så stolt och glad över Gabina

Debuten i fälttävlan gjord med en bra dressyr trots lite missar. Var lite att kika på i ridhuset men gick ändå väldigt bra. 59straff och 60%. Blev lite fel på framhoppningen till banhoppningen och gick inte in med någon bra känsla, fick med oss två bommar men laddade om till terrängen där vi var felfria i det hemska vädret.

Det har öst ner till och från. Turligt nog så var det helt okej när jag red. Till dressyren blev jag dyngsur men uppehåll under terrängen eller åtminstone så lite att man inte märkte av det. Tog det lugnt hela banan runt så drog på oss tidsfel men det tar jag med tanke på allt regn och eftersom det var hennes första start. Gick som en klocka hela banan!

Film kommer!

Skärmavbild 2016-07-02 kl. 19.58.44

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s