Tisdag

Fullbokad tisdag. Började morgonen med att åka ut till Grå. Red först ut på Wasa tillsammans med Wilma och Grå och sedan bytte vi så jag fick rida Grå lite när vi kom tillbaka. Hoppade en kombination och bara kände efter lite. Nästa vecka planerar vi att hoppa lite mer och nu känner jag mig väldigt laddad inför SM. Proppen är ute och nu är det inte många veckor kvar.

Vid lunch åkte jag ut till mitt stall och gick först en promenad med Pondus. Därefter red jag ut på Genton och joggade honom på grusvägen en sväng. Gabina har fått två dagars hel vila efter fälttävlan så imorgon ska hon ridas igen. Tanken var först en hel veckas vila men eftersom hon är tillsalu och ska provridas så fick vi göra såhär istället.

Fölbilder får jag bjuda på imorgon då jag glömde kameran kvar i stallet.

6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s