Genton såld!

Genton kom för mindre än en vecka sedan för att stå här på försäljning, någon dag efter ankomst blev han provriden och nu är han såld. Jag som blev lite kär i honom. Inte varje gång man får chansen att rida en så välriden och positiv ponny.

Han kommer dock att stå kvar här i cirka en månads tid för att ridas och tränas innan de nya ägarna kommer och hämtar honom. Får passa på att njuta den här tiden. Trots att jag knappt hunnit rida något så tycker jag väldigt mycket om honom.

Detta innebär att det finns plats för en ny ponny för försäljning i stallet. Kategori C eller D. Vet du någon som vill lämna sin ponny på försäljning eller har du en själv så finns det som sagt plats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s