Det blir nog som det är menat att bli

Det är ganska så sjukt att tänka på livet vi lever ibland. Just nu sitter jag på altan hemma i åska och duggregn. Jag började morgonen vid 05.00 och satt på första hästen strax efter 07.00, allt för att slippa undan bromsen. Båda hästarna och stallet var klart innan klockan slagit 09.00. Det är något rofyllt med att vara i stallet på morgonen och bara låta tiden gå. Ikväll så ska jag rida ut på Adde.

Livet just nu kan liknas vid en berg och dalbana, men där vi fastnat på vägen upp för den högsta branten som banan ska bjuda på. Man vet att det borde snart, väldigt snart, gå lättare ner men man står och trampar i en tung och evig uppförsbacke. Hela tiden tar det emot. Jag börjar verkligen bli trött, utmattad och otroligt ledsen för att turen aldrig vill vara på min sida och för att jag gång på gång lägger ner min själ i saker som jag brinner för, för att sedan se det rinna som sand ur mina händer.

För ett år sedan så bestod mitt liv av ett pendlande mellan hopp och förtvivlan, mellan vardag och återbesök hos veterinären. Det är sorgligt att tänka så men det ger ändå någon slags tröst över att det kunde varit värre än vad det är. Saker förändras, till det bättre och till det sämre och ibland måste man lära sig att leva med det sämre delarna för i slutet kommer det alltid att bli bra. Saker kommer ordna sig.

16

En reaktion till “Det blir nog som det är menat att bli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s