söndag

Sista dagen på veckan och idag har jag hunnit med en del. Påbörjade jobbet med att tömma boxen och skura rent. Pondus är släppt på bete och fungerar det så kommer han att få gå ute resten av sommaren och helst in på hösten också. Hans box kommer att ockuperas av en ny ponny till mig, redan på tisdag, som jag kommer att få låna under sista året. Det blev ju inte riktigt som planerat på hästfronten och nu tycker jag att vi ändå fick en väldigt bra lösning. Nu får jag en ponny som inte är tillsalu som jag vet att jag får behålla hösten ut. Passade därför på att skura ur boxen nu när det ändå blev tomt några dagar. Kommer säkerligen behöva gå en omgång på väggarna men blev ändå rätt bra.

Vi åkte en sväng till västerås också under dagen för att köpa foder och annat till de nya uteboxarna som byggs. Jag fick även med mig ett täcke från rean på hööks. Inte planerat men fanns ett stall/transporttäcke från Bucas kvar och det var storlek 125 så då köpte jag det. Täcken går alltid åt och just den tjockleken har jag inte, blir perfekt i höst.

När allt var klart i mitt stall åkte jag och mamma ut till Adde och red ut honom. Försökte få ur all energi som samlats lite på hög och han var rätt slut när vi var klara. Det är många polletter som ramlar ner på honom tycker jag. Framåt går det helt klart.

img_4176img_4179

 

2 reaktioner till “söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s