En gnutta ångest

Igår så meddelades antagningen för högskolor runt om i landet och igår fick även jag mitt svar som jag gått och väntat på. Jag sökte en utbildning i höst och det var Hippologprogrammet på Flyinge och tidigare i våras så gjorde jag antagningsprov vilket visades att jag gjorde bra ifrån mig trots allt. Jag kände mig otroligt osäker när jag var där men när beskedet kom så blev jag positivt överraskad och mycket glad att jag genomförde det trots att jag hade bestämt mig för att inte gå i höst.

Igår fick jag reda på att jag blivit antagen och lika snabbt som jag såg det tackade jag nej. Jag vill så gärna gå hippologen men just nu är det inte rätt tid för mig att lämna allt och flytta till skåne hur gärna jag än skulle vilja. Det är för mycket i mitt liv som inte hunnit falla på plats och jag vill åka dit och börja från noll. Jag vill inte ta med mig häst dit och just nu har jag tre hästar hemma att rida och två andra att tävla. Jag har det här halvåret och nu har jag fått chansen att låna en häst för att genomföra sista året och det är det jag vill. Sorgligt nog så får högskolan vänta ett år på mig men då kommer jag att ha ännu mer med mig i bagaget. Jag kommer att ha ridit många fler hästar och utvecklats ännu mer. Det kommer nog att bli bra tillslut även om jag gärna hade velat packa väskan och lämnat allt.

Skärmavbild 2016-07-13 kl. 21.14.13

DSC_04381

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s