Gabina 14/7

Idag körde vi iväg Gabina till Vänsta för att hon skulle få hoppa lite inför tävlingen nästa vecka. Hon gick så himla bra idag, nästan så jag måste nypa mig i armen för att förstå vilken fin häst jag har att låna. Endast fem år gammal och hon får det att se så lätt ut. Fick nog ett enda språng under hela passet som inte blev speciellt bra och det ser man på filmen men hon löser det när jag inte är med riktigt. Hon har så otroligt lätt för sig och nu när jag vet mer hur jag ska rida henne så får vi till flytet och känslan mycket bättre.

Nästa vecka är flera hästar anmälda till tävling i Kumla och Gabina ska göra två starter, en LD+5/85 och en LC/90. Blir andra hopptävlingen och första 90cm för oss men det känns verkligen jättebra inför dess!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s