Från Charlies häst och hund

Beställde hem en ny luva till hästarna eftersom de få som jag har inte är speciellt neutrala. Ville ha någonting som jag kunde ha till vad som helst. Beställde en svart Equline luva och med på köpet blev det ett par nya ridhandskar eftersom mina två par tycks ha försvunnit – inte helt ovanligt tyvärr men förhoppningsvis kommer de fram. Får prova huvan imorgon och se hur den sitter. Tog en storlek full eftersom jag hellre ser att de är lite stora än för små. Jag vill senare även beställa hem en lång luva men tycker att denna är himla fin eftersom den är lite bredare. Provar senare och visar hur det blev, risken finns att öronen behövs sys in men vi får se. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s