Tävlingsplaner

Nästa vecka startar jag fyra hästar i Kumla på deras tre-dagars tävling. Jag kommer att starta tre hästar under fredagen och sedan en på lördagen. Tills dess ska jag hunnit känna lite på formen på alla och sedan får vi göra vårt bästa för att få bra resultat.

Fredag:
Gabina – LD+5 avd B och LC avd B
Gottfrid KAN – LD+5 bed: A:0/A:0 och LC bed: Inverkan
Joelsebo Melinydd(Grå) – LB avd B

Lördag:
Adonis – LB Bed: A:0/A:0 och LB+5 Bed: A:0/A:0

Tanken var att Adde skulle starta LA/110 den här tävlingen men det är en del som vi behöver träna vidare på och vi är definitivt ett steg närmare än vi var för någon vecka sedan men han har inte konditionen och styrkan just nu att gå två klasser och då en högre och svårare klass som sista klass. Nu provar vi med två LB-klasser och jobbar allt vad vi kan hemma för att bygga upp konditionen och orken.

Gabina gör debut i LC och med henne är målet bara att rida för en bra runda. Fick ju inte alls den känslan jag ville i Baståsen under hoppmomentet men de två gånger vi hoppat efter så har allting bara klickat perfekt så jag hoppas på att kunna få samma känsla även då. Gottfrid aka Wasa kommer att starta samma klasser som Gabina för att underlätta när de ska åka tillsammans dit. Det är kanske även bra att börja lätt som första tävling tillsammans när vi endast kommer att ha hunnit rida ihop oss mindre än två veckor. Sedan får vi jobba oss uppåt och se hur vi kan bli bättre tillsammans.

Grå laddar såklart för SM om några veckor och kommer att göra två starter innan SM för att komma igång igen efter uppehållet. Han har ju både haft tävlingsvila och sommarlov. Han har gått tre LB-klasser totalt och fyra LC-klasser, vilket inte alls är mycket även om han varit ute och tävlat en hel del. Men vi behöver fler 90cm rundor i kroppen och därför startar vi där direkt för att sedan rida två klasser vid nästa tävling.

25

Jag är verkligen så glad för att jag kan göra det här. Att jag har personer som lånar ut hästar till mig, som hjälper mig med träning och upplägg, som kör och ställer upp. Tacksam mot min mamma som gör det möjligt för mig att ha häst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s