Maybe our favorite quotations say more about us then about the stories and people we are quoting

Har inte haft en stund över att skriva här tyvärr då stallet och jobbet har bytt av varandra. Får försöka att bli bättre på att planera tiden men det är inte så väldigt lätt. I tisdags åkte Gabina till ridhuset och reds där eftersom det är så oerhört mycket broms just nu. Skönt att rida inne även om det blev väldigt kvavt och varmt.

Idag ska jag rida och sedan iväg till jobbet igen. Imorgon ska jag tävla tre hästar men har inte hunnit räkna något på tiden än när det blir, jag gissar på att vi behöver åka vid 08.00 tiden ungefär. Tänkte försöka putsa och packa så gott det går idag så att det bara är hästarna som behöver fixas imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s