Ännu en dag i Kumla

Jag får be så mycket om ursäkt för hur uppdateringen har blivit men jag har somsagt inte haft möjligheten att ta mig tid att skriva här. Filmer på hästarna från igår finns på min youtube-kanal för er som följer den. Kika där för att se Gabina, Wasa och Grå.

Idag var ytterligare en tävlingsdag men med Adde. jag tror att det var 29 grader när vi höll på och vi fick tyvärr stolpe ut både han och jag. Han var så fin när jag red fram men vi fick inte alls till det på banan och resultatet blev inte som tänkt. Men vi är en erfarenhet rikare och vi fortsätter att blicka framåt. Det kan inte alltid gå bra och Adde går nästintill alltid bra i hoppningen när jag själv inte förstör det. Nya tag helt enkelt.

13835773_619476718211434_529997623_o
Foto: Isabelle Johansson

Imorgon tar jag tag i det här igen. Det är mycket som jag borde göra men jag har varken ork eller tid. Men vi tar en sak i taget. Imorgon ska jag först och främst rida ett gäng hästar. Försöka att planera upp hur veckan ska se ut. Är ju tävling torsdag och fredag igen och sedan hemmatävlingar under helgen på Vänsta. Fullt upp med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s