Det kanske är dags för en närmre presentation

La bloggen lite på is ett tag för att komma ifatt med allt och däribland uteblev också en närmre presentation av Wasa som flyttat hem till oss. Så här kommer lite mer om honom.

Wasa heter egentligen Gottfrid KAN och ägs utav Isabelle som också äger Grå som jag rider. Han har nu bott hos mig i snart två veckor och jag kommer att få låna honom under hösten. Wasa är en grövre modell på D-ponny, 7år gammal, som Isabelle har haft och ridit in och sedan tävlat. Han har gått upp till 110cm i storhäst-klasser med Isabelle, vilket är LA som ponny. Jag har startat en tävling med honom, en LD+ och en LC.

Wasa är en väldigt vänlig och social ponny som jag är väldigt glad att jag fått chansen att låna den här tiden. Det hade inte kunnat bli mycket bättre med tanke på omständigheterna. Detta var inte direkt planerat utan det bara bestämdes snabbt och jag hoppas att det blir bra för alla oss. Vad som händer sen det får vi se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s