Sundbyholm summer games

Imorgon börjar tävlingarna på Sundbyholm. Där har jag inte varit mer än när vi varit där med travarna så ska bli roligt att tävla hoppning där. Imorgon väntas start för Adonis och för Grå som båda går LC och LB. Målet är att rida felfritt med båda. Vi behöver fler felfria rundor tillsammans. Adde behöver rutin och Grå laddar för SM.

På fredag ska jag tävla Wasa LC och LB, sedan är jag färdigtävlad för den här helgen och då ska jag istället jobba på hemmatävlingarna för storhäst som Vänsta anordnar. Ska försöka att uppdatera från mobilen under dagarna för tid är verkligen en bristvara för tillfället. Har lite att packa iordning nu innan jag ska gå och lägga mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s