Joelsbo Melinydd

Smälter lite lätt när jag kollar på Grå. Han har verkligen gjort så stora framsteg! Så roligt när vi fått det att bli så himla bra med honom. Verkligen lagt upp en plan och förberett honom för inför sina starter, valt rätt tävlingar och framförallt bantat bort hans extra mage som hängt under hans ordinarie mage. Nu är han verkligen så himla fin att både rida och se på. Isabelle som äger honom trimmar honom hemma så får jag göra lyxjobbet med att hoppa och tävla. Har det rätt så bra måste jag erkänna och det är jag tacksam för!

Sista tävlingen innan SM gjorde vi idag och även om resultatet var mindre bra så kan det inte alltid gå bra. Så hellre att vi får våra nedslag nu än nästa gång. Nu får vi trimma på hemma och göra allt för att vara förberedda tills det är dags på riktigt!

img_4542

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s