Fantastiskt sätt att avsluta tävlingshelgen på

Min andra tävling med Wasa efter bara drygt två veckor tillsammans och han går in och vinner. Det här hade jag aldrig räknat med men nu känns det mycket mer lovande inför hösten. Vår första LB tillsammans och jag vill helst gå in och rida en klass till. Jag är verkligen så glad att jag får låna Wasa den här tiden och jag är glad att vi får börja vår tid tillsammans på ett sådant bra sätt.

Härligt också att avsluta tävlingarna på sundbyholm på ett så bra sätt, var väldigt besviken över gårdagen där bommarna inte riktigt ville ligga kvar. En felfri av sex starter, det får jag vara nöjd med även om jag vet att jag kan bättre. Nästa gång har jag marginalerna på min sida. Tills dess slipar vi vidare på det som kan bli bättre.

Nu ska jag vara funktionär på Vänstas storhäst-tävlingar i helgen och utöver det hinna med att rida mina egna hästar. Nästa helg ska Gabina ut på dressyrbanan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s