Ny månad redan igår 

Välkommen augusti. Sommaren har gått så himla fort. Det känns som att det fortfarande är juli. Men jag gillar augusti för då är hösten påväg. Det betyder att extrem värmen snart kommer att lägga sig, det kommer inte vara så torrt överallt. Förhoppningsvis försvinner alla flugor och broms också så man slipper rida bland alla miljoner flugor. 

I augusti väntar höjdpunkten på hela sommaren. Ungponny SM med Grå i Göteborg. Det är inte alls långt kvar nu. Torsdagen den 18:e augusti åker vi till Göteborg/Mölndal och startar på Åby travbana. Längtar verkligen efter att åka dit efter att ha planerat in det så länge. Vi hade ju målet att kvala dit och snart är vi där. Hur det sedan går är inte alls lika viktigt. 

Vad mer, i helgen är det dressyrtävling med Gabina. Träning och provridning på onsdag. Nästa vecka fälttävlan i boxholm.  Inom en vecka så är det två hästar mindre i stallet och det är väl lite blandade känslor. Det är fullt upp med andra ord och med det är augusti välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s