Tisdag kväll

Jobbade förmiddag idag och red under eftermiddagen. Lite solblandat regn och muller bjöd vädret på idag. Blev kvar i stallet ett tag då jag tog det ganska lugnt och gick runt och pysslade lite. Men till det roliga. När Eila kom in till kvällsfodringen vid 20.00 så hann hon nästintill bara in i boxen innan hon la sig ner och fölade! Det var på tiden, sista fölungen född i stallet och det blev en liten hingst. En ljus sådan som det ser ut nu! På 30 minuter var han uppe och ville springa.

Imorgon är det fullt upp. Adde på morgonen som ska få hoppa lite serier och gymnastikhoppning med hans ägare Hanna på ryggen. Därefter ska Gabina provridas vid 12.00-tiden och på kvällen väntas pay and jump med Wasa i Gesala. Pondus åker iväg imorgon också… Det är mycket som sagt!

13936991_10207296817801972_814161052_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s