Some things just fill your heart without trying

13880347_10207321830107264_4535853443956182986_n

Blandade känslor för den här dagen. Just idag för fyra år sedan så bad mamma och pappa mig att komma ner till dom och skriva på ett papper. Ett papper som var beviset på att jag skulle bli ägare till Krypton. Den ponny som vi då hade lånat i nästan precis ett års tid. Ponnyn som inte gick igenom besiktningen de två gånger vi försökte men som vi ändå bestämde oss för att vi ville köpa. Och på något sätt så vet jag att det här var vårt allra bästa köp trots att det slutade så sorgligt som det gjorde. För vi älskade honom. Vi älskade att lägga tid och energi på honom. Han gjorde oss alla otroligt lyckliga och jag är så tacksam för att just vi fick köpa honom. Att just vi fick chansen att låna denna guldklimp.

Imorgon, den 7 augusti är det 5 år sedan som vi tog bilen och gjorde en tur runt om i Sverige för att hitta min blivande häst. Vi provade ett par under den resan men hjärtat fastnade hos den här fantastiska individen. Den 7 augusti för ett år sedan, i ett ridhus på vårt tredje försök att göra vårt allt för honom, så tog jag beslutet att han skulle få somna in. Vi hade försökt, så många gånger, vi ville inget hellre än att ge honom ett försök till men det fanns inget mer vi kunde göra för honom konstaterades det. Jo vi kunde spruta honom i resten av hans liv i förebyggande syfte i hopp om att han eventuellt skulle fungera och slippa ha ont. Jag var så trött, så himla trött. Jag orkade inte mer och jag ville få ett slut. Jag skämdes över hur jag så snabbt kunde tänka att det var över för honom och för oss men jag vet att jag gjorde det bästa.

Han är det bästa jag kunnat få som femtonåring.
Det finaste som kunnat köpas för pengar.
Min älskade Krypton.

En reaktion till “Some things just fill your heart without trying

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s