Söndag

Åkte ut till stallet strax efter kl 12.00 idag och kom hem framåt 20.00. Hade intaget på eftermiddagen så drog ut på det och tog in när det var dags att kvällsfodra. Ridit alla tre, Gabina gjorde en övergångar i massor, bara att träna tills det är dags att prova dressyrprogram igen. Wasa var ute och galopperade på en grässträcka vi inte varit på tidigare. Han hittade även ett äppelträd där han tryckte i sig ett gäng äpplen på vägen hem. Tyvärr var det väldigt kort så man fick vända ofta men där var underlaget bättre än på grusvägarna iallafall. Genton fick också galoppera en hel del men med mycket tempoväxlingar, han är ett riktigt krutpaket just nu.

Imorgon rider jag de som jag hinner på förmiddagen. Gabina får nya skor någon gång där också och hoppas på att kunna rida innan dess. Vi får se vad morgondagen bjuder på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s