Wasa följer med till Göteborg

På torsdag nästa vecka rullar vi mot Göteborg för att rida ungponny SM på Åby travbana med Joelsbo Melinydd aka Grå. Det är en häftig känsla att vi från ingenstans bestämmer oss för att kvala Grå till SM, en ponny jag aldrig ridit tidigare. Att han sedan på en månad är färdig-kvalad till både SM och championatet, i en klass som han då hade debuterat, det är bara fantastiskt starkt i mina ögon. Det som är absolut roligast är också att vi alla har lagt ner tid och energi på att det ska bli bra. Isabelle som äger honom har gjort ett super-jobb med honom hemma och jag har kunnat glida in på banan på en ponny som bara blivit finare och finare. Så himla glad för den möjligheten.

Nu bestämde vi också att Wasa kommer att få följa med dit och tävla under fredagen och lördagen. Jag tycker att när vi ändå åker hela den biten så kan vi ta med en häst till. Jag tyckte först att det var lite tidigt att ta med honom på ett meeting och rida dom klasserna när jag haft honom i lite drygt en månad när det är dags att starta, men efter resultatet på sundbyholm och känslan på Pay and jumpen så bestämde jag mig för att vi provar. Då är han anmäld till LB/100 och LA/110 på fredagen och en LA/110 på lördagen.

13835773_619476718211434_529997623_o

2 reaktioner till “Wasa följer med till Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s