22.25

Åkte till stallet imorse och gjorde iordning stallet vid 8.30 tiden. Mockade rent hagarna som jag skjutit på lite för länge. Innan 12.00-tiden så pysslades det med fölen. Morina och Gazima fick flytta ner till gräshagen under någon timme och då fick Eila med det yngsta fölet låna Morinas hage och springa av sig lite. Sedan kom regnet och då flyttade de tillbaka igen innan det var dags för mig att rida.

Wasa reds till ridhuset där Johanna mötte upp mig för att hjälpa mig med hoppningen. Satte upp en kombination för att träna lite på det. Hade lite problem att få till ridningen på den, jag ville gärna trycka till när vi kom för nära vilket resulterade i att han inte genomförde hela språnget över A-hindret och rev med bakbenen. När jag istället hade lite is i magen så hoppade han bättre men jag blir lite väl yvig när jag känner att vi ligger fel och då vill jag rädda situationen istället för att vänta ut. Nyttigt att träna på det som blir fel. Tänkte hinna med att ta några språng i helgen också innan vi åker på tvådagars tävling nästa vecka. Jag har ju endast hoppat Wasa 5-6 gånger.

På eftermiddagen jobbade jag och imorgon börjar jag förmiddagen med jobb istället och tar stallet på kvällen. Då är tanken att jag ska ta mig lite längre och galoppera på rundbanan. Det gäller att passa på när det inte är allt för varmt och när flugorna håller sig borta. Lite duggregn är perfekt väder att rida i.

14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s