www.vendelaasplund.se

Skärmavbild 2016-08-09 kl. 21.00.35

Om ni inte har någonting bättre för er och letar nya bloggar att följa så tycker jag att ni ska kika in på min kompis Vendelas blogg. Där skriver hon om lite allt möjligt, både häst relaterat och annat, förhoppningsvis blir det mer och mer häst för det är det som jag tycker om att läsa! Hon har just nu en C-ponny valack, fem år, som hon ska börja tävla på nu till hösten för Vänsta Ryttarförening som är den klubb jag rider för. Finns mycket roligt som ni kan läsa om på hennes blogg så tryck här för att komma till hennes blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s