Äntligen helg

Fredagen började med utsläpp i stallet direkt följt av ett jogging pass med Wasa. Lättare trav och galopp efter att vi nu två dagar i rad tagit det lite hårt med först ett pass hoppning i onsdags och sedan ett pass på rundbanan igår. Därefter åkte jag hem en stund och tog det lugnt innan jag åkte till jobbet klockan 15.00 och kom hem nu vid 21.00 tiden.

Tanken är att rida Wasa båda dagarna i helgen och sedan ta det lite lugnare nästa vecka innan vi åker. Imorgon ska jag även rida Grå och Adde under dagen men kommer att ta Wasa direkt på morgonen när vi har utsläpp för att vara lite effektiv. Tänkte skriva ett inlägg om nästa vecka när jag vet lite närmre hur det kommer se ut.

Kikar redan vidare på hösten och inser att det är fyra månader kvar innan säsongen är över. I november brukar de sista tävlingarna vara och sedan kommer jag att få tacka ponnyåren för den tiden jag fått, jag har trots allt fått mer tid än vad många andra fått. Två år extra är verkligen något jag kan skatta mig lycklig att jag fått. Men vad det innebär sedan vet jag inte, avdelning B på ponny är inte så illa även heller.

DSC_0005

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s