Lördag

Åkte ut till stallet vid 06.00 tiden och släppte ut hästar samt fixade i stallet. Vi blev klara vid 08.00 och då åkte vi hem och jag tog det lugnt. Försökte att skriva lite tidsinställda till när vi åker bort men det gick sådär. Många inlägg blev halvklara men inte mer så vi får se hur jag löser det.

Vid 15.00 åkte jag ut till Grå för att göra en sista check inför nästa helg. Han hoppade riktigt bra. Hoppade en linje med två stycken studs, ett galoppsprång räcke, ett galoppsprång räcke. Där höjde vi upp en del och fick några nedslag som han rättade sig väl på. Sedan byggde vi om till två stud, ett galoppsprång oxer. Han hoppade verkligen superbra, inte i en enda gång och han hoppade 100cm vilket han numer gör mycket lätt. Det trodde man inte för några månader sedan. När jag tävlade honom första gången kändes LC/80cm högt och svårt eftersom han var så svår att reglera. Nu är det en helt annan häst, verkligen en rolig utveckling.

Adde red jag nu på kvällen. Det började lite trögt men släppte mot slutet. Troligen träningsvärk från igår när Hannas tränare red igenom honom. Det släppte när jag rullat på lite i galoppen. Kändes stadigare i handen men finns mycket mer vi kan träna på men det känns som att konditionen börjar komma sakta med säkert för han orkar mer och mer. Imorgon ska jag rida honom igen och ska nog försöka ta mig ut lite om vädret tillåter.

4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s