Vecka 33

Såhär ser veckan som kommer ut. Det kan bli en del ändringar men i stora drag hoppas jag att detta ska fungera bra. Allt beror på hur underlagen ser ut här omkring. Kommer det mycket regn gynnar det vår paddock hemma hos Wasa men det gör istället att gräsvägarna blir halkiga och inte riktigt galoppvänliga hos Adde. Jag brukar ta det ganska mycket som det kommer. Försöker lägga in en vilodag för Wasa i början av veckan för att jag ska ha lite tid innan tävlingarna. Isabelle rider Grå om inte jag får till det någon mer dag. Men det känns otroligt bra att Isabelle rider eftersom Grå hela tiden går framåt och blir finare och finare att rida på marken.

Gabina vilar just nu och ska vila hela helgen när jag är borta. Bättre att ge henne långvila än att rida några dagar för att ställa av. Hon är trots allt fem år och hade senast en längre vila dagarna efter jag tävlade fälttävlan v.26, det vill säga 6-7 veckor sedan och då fick hon inte en hel vecka som vi först hade tänkt, utan endast några dagar.

Vecka 33 –
Måndag: Utsläpp + lunchfodring. Wasa ska joggas. Adde ska trimmas igenom, gärna med bommar/kavaletti med mycket lydnad.

Tisdag: Utsläpp + lunchfodring. Tempoväxlingar och övergångar i massor med Wasa, antingen ute eller i paddocken/ridhuset beroende på underlag. Adde ska ridas ett hårdare pass, hur och var lämnar jag lite öppet.

Onsdag: Jobb 9-15.00, därefter packning, putsning etc. Wasa rids ut ett lite hårdare pass om planen under helgen och veckan har stämt hittills.

Torsdag: Utsläpp + lunchfodring i stallet. Wasa ska joggas innan vi åker efter lunch.

Fredag: Ungponny SM kval 1, LB/90cm, med Grå och LB/100cm + LA/110cm med Wasa.

Lördag: Ungponny SM kval 2, LB/90cm, med Grå och LA/110cm med Wasa

Söndag: Ungponny SM final, LB/90cm, med Grå, bedömning av hästens ridbarhet.(Beroende på resultat från tidigare kval). Hemfärd från Göteborg.

7

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s