SVRF ungponny SM

Vilken helg vi har haft. Det har varit riktigt roligt att göra det här tillsammans med alla inblandade. Det finns mycket positivt att säga om helgen och framförallt otroligt mycket positivt att säga om Grå som varje dag presterat med bättre och bättre rundor men med snörpliga nerslag.

Vi åkte redan i torsdag och nattade hästarna i ett stall där vi fick stå över helgen en bit från tävlingsplatsen. På fredagen gjorde Grå en riktigt fin skolrunda där vi var så gott som felfria till sista hindret där jag börjar tänka för mycket och börjar plocka honom i munnen fram till sista hindret och river. Där kan jag bara skylla mig själv eftersom jag i anridningen börjar fokusera på att inte riva vilket såklart medför att vi gör just det. Dagen därpå red jag i undertempo och fick med oss en bom och sista dagen gjorde han en fantastisk runda där jag släppte iväg honom lite och rev ett.

Hela helgen så har Grå skött sig exemplariskt och det har bara varit oturliga nerslag som kommer ibland, tyvärr då kom alla under samma helg. Men han har varit jämn och säker i sina rundor. Han har rest bra, tagit allt bra och presterat lika fint sista dagen som den första.

1

Det har inte varit min helg resultatmässigt men jag är ändå väldigt väldigt nöjd. Vi åkte dit för att starta Grå och egentligen helt utan förväntningar. Det hade kunnat gå hur som helst men han gjorde det riktigt bra. Wasa fick följa med som en bonus på den här resan och vi lyckades debutera LA tillsammans i fredags efter drygt 5 veckor tillsammans. Vi gjorde alltså två stycken fyra fels rundor i våra första LA/110 vilket är helt godkänt. Men jag behöver helt klart lära mig att rida med is i magen men det kommer väl när jag känner mig trygg med honom. Jag slappnar av när jag hoppar fram men inne på banan så rider jag iväg honom eller plockar bort galoppen. Men det tränar vi vidare på.

Nu laddar vi för ungponnychampionatet i slutet av september och tills dess tränar vi vidare på att bli ännu mer säkra på varandra jag och Grå. Då hoppas vi att bommarna ligger kvar och att vi har turen på vår sida.

Jag är iallafall riktigt glad att vi gjorde det här. Att jag får rida Grå och att jag fått möjligheten att kvala och starta honom. Är så väldigt stolt över honom och den utveckling som han gjort de här månaderna. Stort tack till Isabelle som äger båda Wasa och Grå!♥

wasa13

Filmer från helgens alla klasser finns på min youtube, dock några utan ljud då det inte gick att ladda upp annars. Bilderna ska redigeras innan de läggs upp här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s