Some things just fill your heart without trying

Jag är så frälst i fölen. I förrgår blev de äldsta fölet friskförklarat efter hans oturliga start. Det innebar för honom att han äntligen fick komma ut på betet och jag tror aldrig att jag sett någon så lycklig som han var då. Föreställ er en bolltokig hund som aldrig ger sig utan bara springer gång på gång efter den där bollen. Han sprang och bockade omkring som en galning och det verkligen lös om honom. Nu är det bara två föl kvar på box.

Någon gång i livet kommer jag att föda upp min alldeles egna stjärna som jag kommer att spara till mig själv. Tänk att vara med från början, välja hingst till sitt sto som ligger en varmt om hjärtat. Tänk all väntan som sedan blir till något fantastiskt. Att följa det här fölet från dag ett, skapa och forma en individ från första dagen. Sedan se den växa upp och utveckla en personlighet grundad under de dagar du valt att lägga ner din tid och energi på just ditt föl. Rida in och utbilda det som helt och hållet är ditt eget.

Tills dess att den dagen kommer så får jag nöja mig med tre föl på gården. Det är inte helt fel det heller! Jag var med vid två utav dessas födsel och den tredje såg jag dagen därpå.

1
Miss Eila med sitt hingstföl Galax ← → Morina med sitt stoföl Gazima 
Båda efter Gasque RP 165

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s