Fredag

Sommarvärmen kom tillbaka idag med 28grader. Wasa hoppade fantastiskt imorse när jag hoppade honom hemma för Johanna. Flera låga studs och många volter blev det idag. Jag fick jobba med att få upp honom på yttertygeln och att inte vilja rida iväg honom, utan sitta still och vänta på sprången. Precis vad jag behöver för när det blir fel vill jag gärna rida iväg för att rädda situationen och då blir det spänt och orytmiskt. Han blev verkligen jättefin när både han och jag slappnade av. Imorgon får vi jogga ur träningsvärken.

På eftermiddagen åkte jag in till Västerås och mötte upp Ella för en sen lunch. Sedan blev vi några flera som passade på att säga hejdå till Tyra som flyttar till Flyinge imorgon och börjar plugga hippologprogrammet. Om jag ångrar att jag tackade nej? – ja och nej. Jag vill inget hellre än att packa väskan och flytta men vet att ett år till hemma behöver jag. Nästa år är det min tur!

Tanken var att hoppa Adde igår men tyvärr kom det så mycket regn att jag inte kunde hoppa och fick rida ut istället men det gick bra det också. Får känna efter lite mer när jag hoppar fram imorgon istället. Imorgon ska vi till Kungsörs Ridklubb och hoppa LC och LB. Då rider vi bara för felfria ritter. Vill bli av med dessa fyra fels rundor för min del. Is i magen, tydliga förhållningar med målet att kunna mjukna mot hindret för att få bättre språng. Adde har inte hoppat på ett tag så han kommer nog att tycka det är roligt!

img_546117

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s