Pondus

Saknar att rida Pondus när jag ser alla filmer. Han var verkligen speciell och det var fantastiskt känsla när det stämde, som om ingenting var omöjligt. Jag minns hur mycket tid vi la ner på honom i vintras och hur enkelt allt blev tillslut, tyvärr fick vi aldrig chans att visa det på tävling. Min förhoppning är att jag kanske kan få känna den känslan igen på honom någon gång i framtiden. Med tiden ska det nog bli bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s