andra september

Jag får bli bättre på det här! Men får skylla på att jag knappt hinner sitta vid datorn längre. Jag sätter mig princip vid datorn varje kväll vid 20-21 tiden och sedan står det tomt till dagen därpå. Men får ta tag i det här nu.

Fredag och andra september. Hovslagaren kommer ut till Wasa idag och fixar han hovar lagom till helgens tävling. Han ska skrittas ut efter gårdagens träning.

I helgen så är det div.2 första omgången i hoppningen men jag ska inte vara med. Jag följer eventuellt med och kikar om jag hinner. Min mamma är lagledare för alla ponnylag i Vänsta så hon kommer åka dit. Adde ska ridas på lördag och då är tanken att jobba med bommar och hinder, ska hitta någon bra övning som vi kan jobba med. På söndag är det tävling med Wasa på stora Ekeby, längesedan jag startade där men tycker väldigt mycket om deras ute tävlingar!

4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s