03/09/16

Tog första sovmorgonen på ett tag nu idag och åkte till Adde efter lunch. Planen var att tömköra honom men bestämde mig för att jag ska göra det när jag har lite mer hjälp till hands och när det inte blåser på tvären. Longerade honom istället både med och utan inspänning och tillslut gick han riktigt bra när han fått busa av sig. Gjorde en drös med övergångar för att hitta lite bjudning från marken och tillslut tog han rösten riktigt bra. Tanken är väl att rösten ska ta lite bättre från ryggen när man tränat på det från marken. Han bjöd på riktigt bra men tog också förhållningar och var uppmärksam på mig. Provar på tömkörningen en annan dag.

Wasa red jag ut och han gick bra. Checkade av lite inför imorgon att han tog skänkeln både framåt och sidvärds. Gjorde lite galoppfattningar som jag själv tycker blir bättre och bättre. Förut fick jag inte riktigt respons på galoppfattningarna och han blev efter skänkeln men nu är jag kvickare och tydligare så det sitter.

Gabina promenerades och hon är som en tickande bomb emellanåt men det blir bättre när vi kommer igång igen. Putsade lite saker till imorgon men hann inte riktigt med att packa ner allt så det tar jag imorgon innan vi åker istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s