Is i magen

Imorgon är det tävling med Wasa på Stora Ekeby ridklubb, en utav mina favorit tävlingsplatser. Jag tycker väldig bra om deras tävlingar och framförallt om deras utebana. Det är bra framridning, bra framhoppning och det är ofta bra organiserat. Det brukar nästan alltid gå bra när vi startar där så förhoppningsvis håller det i sig även imorgon.

Planen imorgon är att hålla nerverna i styr och det är också det största målet som jag har den här hösten. Jag har väldigt lätt för att bli nervös och osäker när jag kommer in på banan och det gör att jag inte riktigt får någon bra känsla även om jag hade det på framhoppningen. Det blir lätt att jag plockar för mycket i handen eller försöker att rida av mot hindret när jag inte ser någon given distans. Jag har tränat mycket på att ha is i magen och vänta in språnget eftersom felen kommer när jag ändrar mig i anridningen.

Nu känns det som att höstsäsongen är igång på riktigt. Nu ligger allt fokus på att utveckla mina svagheter. Imorgon släpper jag alla krav och rider för min egen skull, jag ska rida hela banan och vara nöjd med de resultat som blir. Därefter kan jag granska och analysera det som blev fel för att nästa gång göra ännu bättre ifrån mig.

Det kommer bli en spännande höst och jag är fortfarande lika glad över de fina hästarna som jag får låna, rida och tävla!♥ 

210

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s