Stora Ekeby Ridklubb 4/9

Två bra rundor måste jag ändå säga att vi gjorde idag. Jag är väldigt nöjd över LB:n eftersom jag red honom hela banan, stämde av och kände efter vad som behövde göras. Han var ganska spänd när jag kom in på banan men det släppte när vi hoppat ettan. I omhoppningen red jag ganska lugnt och tog ut vägen mot sista hindret eftersom det varit lite problem med vattenmattor förut. Vågar inte gå för snävt emot och riskera någonting. Blev en fjärdeplacering i första klassen.

I LA försökte jag sätta ihop honom mot trean för att inte få trångt i kombinationen men istället blev det långt och då fick jag bakbommen. Mot 5an backade han lite och hoppade då av alldeles för tidigt på oxern istället för att ta ett till så två ner. Ändå helt okej resultat även om jag gärna velat vara felfri. Men vi ger det ett nytt försök om två veckor!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s