vecka 36

Måndag: Rida Grå på förmiddagen inför helgens tävlingar. Wasa ska skrittas.
Tisdag: Jogging med Wasa. Hoppträning/provridning på kvällen med en ny ponny jag ska hjälpa till med tillfälligt.
Onsdag: Markarbete med Wasa
Torsdag: Rider ut Wasa
Fredag: Jobb på skolan. Dressyr med Wasa.
Lördag: Västerås Ridsällskap med div.2 för Vänsta laget. Grå hoppar två klasser, LC+ och debuterar LB+. Adde hoppar en klass
Söndag: Arboga Ryttarsällskap. Grå debuterar dressyr LB:1 i div.2 laget.

Den här veckan är lite öppen för ändringar i Wasa schema. Tisdag, onsdag och torsdag har jag stallet att fixa, så då har jag utsläpp dom dagarna och blir kvar där efter utsläppet. Nu är det bara jag och Johanna som kommer att ha hästar i stallet så därför kommer jag att hjälpa till lite mer nu, inte mig emot. (plats finns ev för försäljningshäst/tillridningshäst under hösten ⇒ lisafager@hotmail.com) Förhoppningsvis kan jag få lite hjälp med ridningen när jag är där någon/några av dagarna. Jag ska också hinna med Adde i veckan inför helgen men det är också lite öppet tills jag hunnit se över tiden lite bättre.

5
Foto: Carro Mylläri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s