Man får ändå vara tacksam

När jag tänker tillbaka på det året som varit hittills så måste jag ändå inse vilken fantastiskt tur i oturen jag har haft.

För ett år sedan hade jag min egna drömhäst vid min sida, dock utdömd. Jag hade fått göra en helt otrolig resa tillsammans med honom, från klubbtävlingar på 60cm till att rida både hans och min första medelsvåra hoppning, och det var dags att tacka honom för allt det fina som han gav mig och min familj under de åren vi fick chans att äga honom.

2016 inleddes otroligt bra, jag var inlånad till elitlaget för en annan klubb i distriktet. Jag och Carpathia var anmälda till vår första nationella dressyrtävling och hon hade redan plockat vinster och placeringar i början av året. Sedan gick det bara åt ett håll. Carpathia åkte hem i maj för att en längre konvalescent och Pondus lastades på bussen nu i somras för att även han krävde en längre vila. Istället för Carpathia lastades Gabina ut på stallplan och istället för Pondus fick Wasa följa med hem till oss. Nu har Gabina haft en längre vila och förhoppningsvis kommer vi igång snart igen.

Så visst har jag haft tur ändå? Jag har aldrig stått utan någonting att rida på och när oturen varit framme har jag fått låna ytterligare en ny fin ponny. Samtidigt har jag fått träna och tävla både Adde och Grå. Jag har haft en otroligt fin ponny hemma en kortare period i somras när den skulle säljas och jag har inte för en sekund varit orolig för att stå hästlös trots att häst efter häst av olika anledningar inte längre kunnat stanna kvar hos mig.

Så visst får jag vara tacksam för att jag nu står här med både Gabina och Wasa. Tacksam för att Carpathia lät mig utvecklas i dressyren och lära mig hur enkelt det ska kännas. Jag får också tacka Pondus för att han lärde mig att rida på riktigt. Tacka alla som låter mig rida deras hästar. Och främst tacka min älskade Krypton för att han lärde mig att våga möta motgångar och för att han lärde mig att älska just den här sporten♥

2
Carpathia
971006_10202099059021251_2145477170_n-2
Krypton
web1
Pondus
1
Wasa
5
Adde
1
Grå
9
Gabina

En reaktion till “Man får ändå vara tacksam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s