Tisdag 06.09

Började rida Wasa hemma men fick inte riktigt till det så Johanna hjälpte mig med honom i paddocken och då blev det mycket bättre tillslut. Det nya underlaget i paddocken håller på att lägga sig men rider där tills det blir lite regn sen ska det vila lite. Det var riktigt varmt när jag red och Wasa behövde svampas ordentligt efteråt. Tror nog jag får bada honom till nästa tävling för att få honom lite renare. Har duschat honom några gånger i sommar men bara en gång med schampoo, skulle behövas en omgång till.

Åkte sedan till Vänsta och fick vara med på träning på Emmas ponny Suzie. Aldrig ridit henne förut så det handlade väl mest om att hitta knapparna lite bättre. Blev bättre och bättre när jag förstod hur hon ville att jag skulle rida mot hinder. Inte lätt när jag gillar att sätta mycket tryck i galoppen och ha lite motstånd i handen mot hindren. Här var det lite motsatsen så jag fick backa tillbaka lite och känna efter. Om två veckor startar henne en klass på Vänsta och ser. Roligt att få prova någonting nytt!

img_0136

Imorgon ska Wasa ridas och hur jag rider får vi se. Han ska gå nu i veckan för i helgen ska han ta det lugnt efter vaccineringen. Gabina promeneras ett litet tag till men snart, mycket snart borde vi vara igång. Adde ska ridas imorgon och tänkte försöka få till lite markarbete/hoppning med honom inför helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s