8 september

Wasa gick som en klocka idag när vi hoppade. Passade på att hoppa en dag innan han ska vaccineras för då ska han ta det lugnt. Han var fin redan från start idag och vi började jobba med studsserien där han har kunnat ge sig iväg ibland men idag var det som att det räckte med att räta upp sig. Hoppade sedan kombinationen och studsen på en 8-volt och tränade på att hinna få ordning efter hindren innan jag kommer på nästa serie. Vi höjde upp sista rundan och då filmade Johanna så film ser ni under.

Paddocken är väldigt liten så att hoppa trekombination är kanske inte idealiskt men mycket bra träning att komma rätt in på den när hela ridbanan tas upp. Gäller att utnyttja varje hörn ordentligt. Roligt nu också med nytt underlag, blev riktigt bra för nu krävs det inte regn för att banan ska vara bra!

skarmavbild-2016-09-08-kl-20-15-01skarmavbild-2016-09-08-kl-20-17-49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s