Uppladdning inför helgen

Tyvärr fick vi stryka Adde från tävlingen imorgon men det blir fortfarande start för mig och Grå. Så imorgon kommer han att starta LC+ och LB+ på Västerås Ridsällskap. Vår första LB+ men det känns verkligen så lätt just nu med honom. Allt sitter även om vi fortfarande jobbar på att hitta bättre språngkurva men det är stor skillnad ändå.

Imorgon är tanken att rida lite mer framåt mellan hindren och sitta upp och ta tillbaka när vi närmar oss hindren för att träna på att variera tempot utan att få motstånd i handen när jag ber honom komma tillbaka. Det är det enda vi känner att vi kan förändra inför ungponny-championatet om några veckor.

På söndag debuterar vi också dressyr jag och Grå men utan större förväntningar från min sida. Vi provar och ser hur det går. Han har aldrig sett dressyrstaket eller varit på dressyrtävling så det blir spännande.

7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s