Lång lördag

Utsläpp imorse vid 06.00 i stallet och då gjorde vi klart allting och mockade och packade påsar till alla hästar så att det skulle vara gjort. Vi åkte sedan hem innan klok 08.00 och tog det lugnt innan vi åkte till västerås för tävling. En snabb sväng förbi HÖÖKS för att köpa nya bakbensskydd till Wasa. Sedan vidare mot Västerås där vi kikade på lagklassen innan jag red två klasser. Mer om mitt resultat senare även om det inte är något man hänger i julgranen. Näta helg rider jag som vanligt, helst bättre hoppas jag.

Åkte senare ut till stallet och red Wasa en stund. Sedan tog jag tag i skurande av en box som stått tom nu ett tag. Alla boxar ska skuras men tar en åt gången. Nu är det en utav mina boxar kvar att skura och sedan en fölbox i stallet. Samt spolspilta, golv och väggar på andra ställen i stallet som ska bli fina inför vintern men nu är åtminstone den här klar för att användas.

Imorgon väntas tävling igen! Grå blir dressyrhäst för en dag och förhoppningsvis går det bättre än idag! Ska plugga program ikväll.

img_0156

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s