En lika lång söndag

Stallet redan efter kl 08.00 imorse och sedan tävling till klockan 12.00 tiden och därefter stall fram till 19.30. Man märker att man lever.

Tävlingen med Grå gick över förväntan. Inga höjdarpoäng, men 60% på sin första dressyrtävling är helt klart godkänt när man är fem år och inte riktigt har koncentrationen med sig. Grå fick förövrigt flytta hem till oss för att vi ska få lite tid att träna inför helgen. Så nu bor han i uteboxen hos oss. Vi åkte även och hämtade hem Gasque som varit på seminstation sedan i våras. Nu är säsongen slut och inga fler ston för den här året och då var det dags att komma hem och ladda inför nästa år.

Red Wasa på kvällen på stubbåkern, vi var lika glada båda två att äntligen ha en stubb som förhoppningsvis blir kvar lite längre än den andra vi fick rida på. Han gick väldigt bra trots lite överskottsenergi.

Nya tag imorgon med jobb till cirka 16.00 och sedan en till kväll i stallet.

img_02021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s