Fullspäckad torsdag

Klockan 06.00 var vi påväg mot stallet och stallet var klart till klockan 09.00 då hovslagaren kom och tog Grå och Gabina. Lagom till det var klart så kom equiterpueten ut till Gabina och nu har vi fått klartecken om att börja rida igen. Allt var i sin ordning, vilket det nästintill var sist också men Gabina ska inte ridas på halvfart, hon ska ridas eller inte alls. Det är ingen häst man tar lite ibland.

Vi löshoppade fölen efter lunch och det gick jättebra. Fick ett gäng bilder som kommer upp senare så fort jag har tid att göra klart de. Wasa hopptränade på kvällen men det var inte mycket som gick bra. I slutet blev det bättre men ändå inte så bra som de har kunnat känts. Men vi får stryka det här och göra bättre ifrån oss på söndag istället.

Imorgon tar jag lite stall på morgonen innan jobbet, jobbar sedan ett par timmar och åker tillbaka till stallet och rider. Tror nog att jag ska få ihop morgondagen.

dsc_0348

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s