Fredagkväll

Vid 10.00 tiden var stallet klart, hästarna om-möblerade för en sista gång och jag kunde äta innan jag åkte till jobbet. Har sedan jag vaknat känt ett starkt behov att få sova igen. Så himla trött, i kropp och i huvud, men det är bara att bita ihop. Efter jobbet åkte jag tillbaka till stallet och då började vi med Gabina som skulle longeras och vi slängde på sadel eftersom hon inte haft sadel sedan i juli. Hon skötte sig fint! Wasa skrittades ut.

Imorgon är det tävling på Vänsta med Emmas ponny Suzie som jag ska starta två klasser på. Hoppas att det kommer att gå bra. Sedan blir jag antagligen kvar på vänsta och hjälper till på tävlingen tills det är slut innan jag tar tag i mina egna hästar igen. Har även Adde både lördag och söndag.

img_0264

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s