All that glitter isn’t gold

14356015_10207879824541681_2099301783_n
Vendela & Näsuddens Emma, Jag och Joelsbo Melinydd
– Arboga Ryttarsällskap

Det handlar om att aldrig ge upp. Att alltid orka försöka lite till och att vilja göra lite bättre ifrån sig. Det är så vi bli bättre, genom att verkligen vilja lära sig. 

Bakom alla framgångar så ligger det mängder med motgångar. Det ligger många timmars arbete både från ryggen och från marken. Det är genom motgångar som framgångar kan födas. Det är lätt att glömma att det inte alltid kan gå bra. Det är min stora svaghet, att jag nästintill alltid blir besviken. Jag är aldrig riktigt nöjd oavsett resultat, för jag vet att jag kan bättre. Det är svårt att kunna acceptera ett resultat som hade kunnat blivit någonting annat med hjälp av en bättre prestation. Men samtidigt är det just så det fungerar.

Och samtidigt tror jag att det kan vara en enorm fördel om det går att balansera besvikelsen och förståelsen för det som sker. För är du inte nöjd, då vill du göra bättre nästa gång och genom viljan att bli bättre föds en jakt mot större mål. Det gäller dock att hålla vågen på ett jämnt plan hela tiden.

Det är det här som jag vill jobba med i framtiden. Jag vill bli såpass duktig att jag kan ta emot hästar på tillridning, utbildning, försäljning, bli så duktig att jag kan köpa in och vidareutveckla hästar. Men det är långt in i framtiden. För jag saknar egen rutin och är inte där än i min egen ridning och min mentala förmåga. Men en dag ska det gå. Det är det som jag sliter för varje dag. Det är inte bara helgens senaste resultat som räknas, det är min insats och min utveckling. Min väg mot ett större mål med delmål på vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s