Hard work beats talent when talent doesn´t work hard

2
Fantastiska Wasa! Idag satte vi första nollan i LA/110cm. Snart har vi våra tre och är redo för större utmaningar. Jag är så otroligt glad att jag får låna en så himla underbar häst. Växer på hans rygg även om det inte är så lätt alla gånger. Men just idag, då kändes det inte så svårt. Han hoppade riktigt bra i båda klasserna men jag tabbade mig i LB och red lite för mycket för en vinst vilket medförde ett stopp. En volt och problemet var löst. Får rida bättre nästa gång och inte låta vinnar-instikterna ta över. Idag lönade sig alla volter och alla halvhalter vi tränat på. All tid vi lagt på att bli sammansvetsade och all hjälp som jag fått för att veta hur jag ska göra för att påverka honom på bästa sätt.

Filmer och bilder kommer upp så småning om. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s