Vänsta Ryttarförening – 17/9

Fick hoppa Emmas ponny Suzie på vänsta i lördags. Hoppade två klasser där där målet var att ta sig genom banan på ett godkänt sätt vilket vi gjorde. Jag hoppade Suzie på en träning tidigare och detta var andra gången jag red henne. Alltid roligt att prova någonting annat eftersom varje häst lär sin ryttare någonting nytt.

I första klassen sprang hon på sidan på ett hinder eftersom jag var lite för säker på att hon skulle hoppa. Var bättre beredd på resten av banan och samma till klassen efter men där fick vi tyvärr ett nedslag som jag inte riktigt vet hur jag hade kunnat parerat.

Tycker att hon skötte sig riktigt bra och jag får tacka för att jag fick starta Suzie! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s