Fredag

Wasa joggades direkt när stallet var klart innan 08.00 imorse och nu är han redo för morgondagen. Gabina promenerades sedan till ridhuset och reds där. Båda skötte sig bra idag och nu hoppas jag bara på lite mer flyt de sista månaderna.

Planen för imorgon är ett rida fram Wasa ordentligt till denna start. Detta är bara en check för att fortsätta jobba för avspända rundor och hitta ihop oss ännu mer på tävling. Själva klassen är inte någon viktig eftersom det är LA/110cm vi försöker sätta nollorna i. Den här tävlingen hoppar vi en LB/100 och då har jag ingenting att förlora. Då kan jag ge honom mer tid i uppvärmningen eftersom jag inte har någon mer klass att rida, då kan jag fokusera på att hitta den där gummibandskänslan i handen och våga lita på att han löser saker när det blir lite fel. Imorgon provar jag att rida på lite mer i omhoppningen men fokuserar fortfarande på att rida avspänt hela banan och sedan får jag ta om vi får ett nerslag så länge jag inte är den som sätter för mycket tryck och spänning i honom.

Vi får se hur det går. Imorgon är en bonus för oss på rutin-kontot så satsar vi på en nolla nästa helg istället när vi rider en LA. Det kommer två till tävlingar som ska gå på strömsholm där jag båda gångerna ska rida LA så det är bra att gå in i en lägre klass och känna på banan inför de viktigare starterna.

wasa1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s